Agro Testing >> Analysetjenester >> Analyser for private hager

Analyser for private hager

Sidebar Image

Eurofins Agro tilbyr analyser av jord fra private hager. I prislisten for private hager finner du en analysepakke som gir informasjon om næringsinnhold og pH i jorda. Ønsker du andre analyser, kan vi tilby et vidt spekter av jordanalyser, planteanalyser, analyser av kompost og analyser av vann. Les mer om de ulike kategoriene nedenfor. 

Det Norske Hageselskap gir gratis rådgiving til sine medlemmer på jordprøveresultater fra Eurofins Agro. For å benytte tilbudet må du oppgi ditt medlemsnummer i Hageselskapet på bestillingsskjemaet. Så snart resultatene er klare sender vi analyseresultatene, tilleggsopplysningene og din e-postadresse til Hageselskapet. De tar så kontakt med deg for rådgiving.
NB! Medlemskap i Hageselskapet påvirker ikke prisen på analysene, og Eurofins Agro er kun ansvarlig for å
videresende resultater, tilleggsopplysninger og e-postadresse dersom dette er oppgitt ved bestilling.
For spørsmål om ordningen, les mer på www.hageselskapet.no.

Jordanalyser gir deg kunnskap om jordas næringsinnhold og pH. Ut fra resultatene kan du avgjøre hvordan du best kan kalke og gjødsle for å sikre at nettopp dine favorittplanter vil trives optimalt.

Planteanalyser kan hjelpe deg som opplever dårlig vekst eller som ønsker å gjødsle i løpet av sesongen. Vi kan analysere både blader og spiselig del av planten. 

Analyse av kompost gir et bilde av næringsinnholdet i komposten i forhold til gjødsling i hagen.

Analyse av vann er for deg som gjødsler via vanningsanlegg i drivhus eller på friland. Vi har analyser av både råvann og næringsløsning. 

Innsending av prøver til analyse er en god investering for en frodig og grønn plen, et riktblomstrende bed eller en kjøkkenhage med rik avling.

Mangler du analysebevis eller faktura?
Vi sender nå både analysebeviset og fakturaen ut til den e-postadressen som er oppgitt på bestillingskjemaet. Har du en rapport eller faktura du ikke har funnet kan det være lurt å sjekke søppelposten i e-post programmet. Ønsker du rapport og/eller faktura tilsendt i posten, kan du krysse av for dette på bestillingsskjemaet.

Ta kontakt for mer informasjon:

Avd. jord og planter
+47 92 23 99 99
jord@eurofins.no

Meld deg på Eurofins Agro nyhetsbrev!