Agro Testing >> Analysetjenester >> Analyser for private hager

Analyser for private hager

Sidebar Image

Eurofins tilbyr analyser av jord, planter, kompost og gjødslingsvann fra privathager. I prislisten for private hager finner du et utvalg av aktuelle analyser. Ønsker du å lese mer om de aktuelle analysene, eller finne andre analyser tilpasset ditt behov, kan du klikke på linkene nedenfor.   

Jordanalyser gir deg kunnskap om jordas næringsinnhold og pH. Ut fra resultatene kan du avgjøre hvordan du best kan kalke og gjødsle for å sikre at nettopp dine favorittplanter vil trives optimalt.

Planteanalyser kan hjelpe deg som opplever dårlig vekst eller som ønsker å gjødsle i løpet av sesongen. Vi kan analysere både blader og spiselig del av planten. 

Analyse av kompost gir et bilde av næringsinnholdet i komposten i forhold til gjødsling i hagen.

Analyse av vann er for deg som gjødsler via vanningsanlegg i drivhus eller på friland. Vi har analyser av både råvann og næringsløsning. 

Innsending av prøver til analyse er en god investering for en frodig og grønn plen, et riktblomstrende bed eller en kjøkkenhage med rik avling.

Mangler du analysebevis eller faktura?
Vi sender nå både analysebeviset og fakturaen ut til den e-postadressen som er oppgitt på bestillingskjemaet. Har du en rapport eller faktura du ikke har funnet kan det være lurt å sjekke søppelposten i e-post programmet. Ønsker du rapport og/eller faktura tilsendt i posten, kan du krysse av for dette på bestillingsskjemaet.

Se forøvrig vår brosjyre om våre tjenester.

Ta kontakt for mer informasjon:

Avd. jord og planter
+47 92 23 99 99