Eurofins Norge >> Agro Testing >> Bestill emballasje

Bestill emballasje

Sidebar Image

Emballasje til jordprøver

Eurofins Agro tilbyr gratis jordprøveesker til våre kunder. Slikt materiell kan du få utlevert på de fleste landbrukskontor og NLR sine rådgivingsenheter, hos flere av Felleskjøpet og Norgesfôr sine møller og butikker, samt ved Eurofins sine avdelinger i Norge. 

Skal du sende inn jordprøver for analyse av nematoder eller klumprot skal prøven sendes inn i plastpost med de prøvemengder som er oppgitt i prislisten. 

Emballasje til grovfôrprøver

Grovfôrprøver må sendes inn i lufttett, gjerne gjennomsiktig, plastemballasje. Vi har prøveposer og ferdig adresserte og frankerte konvolutter gratis tilgjengelig til våre kunder. Ved bruk av våre konvolutter faktureres porto for innsending av prøven sammen med grovfôranalysene. 

Grovfôrposer og konvolutter får du hos din TINE-rådgiver, de fleste landbrukskontor og NLR sine rådgivingsenheter, hos flere av Felleskjøpet og Norgesfôr sine møller og butikker, samt ved Eurofins sine avdelinger i Norge. Dersom du ikke har tilgang på vår emballasje kan prøvene pakkes i ren, tett plast og sendes som A-post eller pakke over natt til vår avdeling i Moss.

Emballasje til gjødselprøver

Til gjødselprøver er det viktig at emballasjen er helt tett og ren, samt at prøven sendes inn i kjølt/fryst tilstand. Eurofins har egnede prøveflasker til utdeling hos de fleste av NLR sine rådgivingsenheter, hos flere av Felleskjøpet og Norgesfôr sine møller og butikker, samt ved Eurofins sine avdelinger i Norge.

Emballasje til planteprøver

Planteprøver kan sendes inn i plastposer, enten rå eller tørket.  Pass på at prøven blir sendt raskt til laboratoriet, og ikke blir liggende i posten over helgen eller i helligdager. Eurofins har prøveposer til utdeling hos de fleste av NLR sine rådgivingsenheter, hos flere av Felleskjøpet og Norgesfôr sine møller og butikker, samt ved Eurofins sine avdelinger i Norge. 

Har du spørsmål om emballasje til Agro-prøver kan du ta kontakt med den enkelte avdeling: 

Avdeling jord, planter og gjødsel
jord@eurofins.no
tlf. 92 23 99 99

Avdeling grovfôr
grovfor@eurofins.no
tlf. 92 23 99 99