Eurofins Norge >> Agro Testing >> Emballasje

Bestill emballasje

Sidebar Image

Du finner en oversikt over steder du kan hente emballasje og/eller levere jordprøver her. 

Gratis emballasje tilgjengelig over hele landet

Du kan enkelt få tak i gratis prøveemballasje hos din rådgiver, hos Norgesfôr, Fiskå Mølle og hos mange av  Felleskjøpet sine anlegg. Mange kommuner har emballasje tilgjengelig på sine landbruksavdelinger. 

Flere av stedene der du kan hente emballasje, tar også imot jordprøver for innsendelse hele eller deler av året. Husk å spørre hva ditt innleveringssted tilbyr før du setter igjen noen prøver, og husk at du selv må sørge for at nødvendig prøvemerking og at utfylt bestillingsskjema er på plass.  

Eurofins Agro jobber med å få på plass en oversikt over steder der du kan hente emballasje og/eller levere jordprøver. Du finner oversikten øverst på denne siden. Merk at oversikten er under utarbeidelse og derfor ikke fullstendig.  

Emballasje til jordprøver

Eurofins Agro tilbyr gratis prøveesker til jordprøver. Husk å fylle prøveeskene helt opp til den markerte streken. 

Skal du sende inn jordprøver for analyse av nematoder eller klumprot skal prøven sendes inn i plastpost med de prøvemengder som er oppgitt i prislisten. 

Emballasje til grovfôrprøver

Grovfôrprøver  tas ut i lufttett, gjerne gjennomsiktig, plastemballasje. Vi har prøveposer og ferdig adresserte og frankerte konvolutter gratis tilgjengelig til våre kunder. Det finnes flere måter for innsending av prøvene. Ved bruk av en av våre innsendingsmetoder faktureres porto for innsending av prøven sammen med grovfôranalysene. Dersom du ikke har tilgang på vår emballasje kan prøvene pakkes i ren, tett plast og sendes som vanlig post eller pakke over natt til vår avdeling i Moss.

Emballasje til gjødselprøver

Til gjødselprøver er det viktig at emballasjen er helt tett og ren, samt at prøven sendes inn i kjølt/fryst tilstand. Eurofins har egnede prøveflasker til gjødselflaskene. Disse har stor og god åpning, og holder godt tett dersom korken skrus godt på. Flaskene tåler å fryses. 

Emballasje til planteprøver

Planteprøver kan sendes inn i plastposer, enten rå eller tørket.  Pass på at prøven blir sendt raskt til laboratoriet, og ikke blir liggende i posten over helgen eller i helligdager. 

Har du spørsmål om emballasje til Agro-prøver kan du ta kontakt med den enkelte avdeling: 

Avdeling jord, planter og gjødsel
jord@eurofins.no
tlf. 92 23 99 99

Avdeling grovfôr
grovfor@eurofins.no
tlf. 92 23 99 99