Våre tjenester >> Digitale kundeløsninger >> Eurofins mobilapp – bestill analyser og se resultater

Eurofins mobilapp – bestill analyser og se resultater

Sidebar Image

Ønsker du å registrere bestillinger eller få fortløpende tilgang til dine analyseresultater mens du arbeider ute i felt? Ta i bruk Eurofins Mobilapp i dag. Appen fungerer på IOS 7.0 samt Android 4.1 eller senere versjoner. 

Bestill analysetjenester ute i felt

Registrer dine bestillinger fortløpende ute i felt. Du kan enkelt gjenfinne dine favorittvalg.

For rapportering til Grunnforurensning, er også geotagging tilgjengelig.

Motta varsel

Motta varsel når resultat er tilgjengelig, hvis resultatet er over grenseverdi eller lignende, konfigurer selv hva du ønsker å motta varsel om. 

Se dine analyseresultater fortløpende

Få tilgang til dine resultater straks de er validert på laboratoriet.

 

Finn ditt nærmeste innleveringssted

Finn nærmeste innleveringssted, og se veibeskrivelse 

Innsending av prøver bestilt via mobilapp – krav til merking

Husk å oppgi ordrereferanse ved innsending av prøver til laboratoriet. Ordrereferanse er enkelt synlig fra bestillingsmodulen og registreres på prioriteringsetiketten som klistres på kolli du sender oss. Transport til laboratoriet kan bestilles her

Merk at korrekt merking av din transportemballasje er viktig for at prøvene skal komme rask på lab. Vi kontrollerer og prioriterer oppdrag basert på informasjonen du har registrert på prioriteringsetiketten. Disse etikettene sendes ut sammen med emballasje, som du bestiller fra vår nettside. Bestillingsskjema for elektroniske bestillinger trenger kun å inkluderes i forsendelsen dersom du ikke har oppgitt ordrereferanse fra mobilapp/ Eurofins OnLine på prioriteringsetiketten.

Om du ennå ikke har lastet ned Eurofins mobilapp, gjør det nå!

For å få tilgang til mobilapplikasjonen, følg disse enkle stegene:

  1. Last ned app'en i AppStore eller Google Play (gratis) 
  2. Fyll ut samtykkeskjema* i samarbeid med Eurofins Online superbruker i din bedrift eller daglig leder, for å få innloggingsprofil
  3. Send skjema til Eurofins’ kundesenter: miljo@eurofins.no
  4. Du får nå innloggingsinformasjon i løpet av kort tid!

 

 

* Om samtykkeskjema: Eurofins setter datasikkerhet svært høyt, og vi har en konfidensialitetsplikt overfor våre kunder. For å sikre at ikke uvedkommende får tilgang til våre kunders analyseresultater, benytter vi et samtykkeskjema som daglig leder eller annen bemyndiget person hos kunden må fylle ut og sende inn til oss. Først etter at dette er mottatt og godkjent, vil man få innloggingsdata for applikasjonen, og tilgang til aktuelle analysedata.

Ta kontakt med våre kundeveiledere for mer informasjon

Eurofins instruks - Bestilling av analyser via mobilapp