Food & Feed Testing >> Våre tjenester >> Rådgivning

Rådgivning

Sidebar Image

Eurofins tilbyr rådgivning innen områdene mikrobiologi, kjemi og sensorikk. Har du spørsmål om valg av analyser i forbindelse med rutinekontroll eller andre prosjekter, oppsett av prøvetakingsplaner eller veiledning ifb. analyseresultater, har vi dyktige fagpersoner som kan hjelpe deg.

Vi arrangerer også kurs som er spesialtilpasset våre kunders ønsker og behov.

Rådgivning - Mikrobiologi, kjemi og sensorikk

Vi har lang erfaring innen fagområdene mikrobiologi, kjemi og sensorikk. Vi kan hjelpe våre kunder med rådgivning fra prøveuttak til valg av analyser og vurdering av analyseresultater. Vi har lang erfaring innen håndtering av beredskapssituasjoner og kan hjelpe din bedrift med vurdering av resultater og tiltak i slike situasjoner.

Rådgivning - Renhold og hygiene

En av forutsetningene for et tilfredsstillende renhold er at renholdet utføres planmessig og etter faste gode rutiner. Eurofins bistår bedrifter med utarbeidelse av renholds- og prøvetakingsplaner. Vi kan også bidra med implementering og oppfølging av planene. Vi tilbyr dyrking/avlesning av renholdskontroller samt hjelp til vurdering av resultater, oppfølging av avvik og behandling av resultater over tid.  

Kurs og arrangementer

Eurofins arrangerer kurs spesialtilpasset våre kunders ønsker og behov. Ta kontakt for mer informasjon vedrørende vårt kurstilbud, eller følg med på våre kurssider for kommende kurs og arrangementer.