Eurofins Norge >> Om oss >> Jobb hos oss

Jobb hos oss

Sidebar Image

Eurofins er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Når vi har ledige stillinger, søker vi derfor alltid etter talentfulle, høyt motiverte mennesker, som ser på en ansettelse hos oss som mer enn bare en jobb.

Ledige stillinger
Ledige stillinger i Norge legger vi ut på finn.no. I den enkelte stillingsannonsen fremgår det hvordan vi ønsker at du skal levere din søknad.

Eurofins i Sverige søker for tiden kjemikere. Er det aktuelt for deg, ta kontakt direkte med selskapet i Sverige via deres nettside https://www.eurofins.se/om-oss/arbeta-hos-oss/lediga-tjaenster/

Åpen søknad
Ønsker du å sende oss en åpen søknad kan du gjøre det via jobb@eurofins.no. Søknaden vil bli arkivert i 6 måneder og gjort tilgjengelig for våre ledere. Skulle du være aktuell for oss, vil aktuell leder ta direkte kontakt med deg. Ser du en ledig stilling hos oss på finn.no anbefaler vi at du søker direkte slik det står beskrevet i annonsen. Da vi har laboratorier i hele landet, ber vi om at du markerer i emnefeltet om det er et spesifikt geografisk område du søker jobb I samt hvilket fagområde du søker jobb innen.

Lærling/ praktikant
Dersom vi har anledning kan vi ta inn lærlinger/praktikanter. En forutsetning for praksisplass er at det gjennomføres via NAV eller annen tiltaksbedrift. Send søknad via jobb@eurofins.no og marker i emne-feltet at det er lærling eller praksisplass du søker. Skulle det være aktuelt for oss, vil aktuell leder ta direkte kontakt. 
I og med at vi har laboratorier i hele landet, ber vi om du markerer i emne-feltet om det er et spesifikt geografisk område du søker i samt hvilket fagområde du søker innen.

Internasjonale stillinger
Eurofins har laboratorier rundt om i hele verden. Ledige stillinger ved Eurofins’ laboratorier og salgskontorer utenfor Norge, finner du på de respektive lands nettsider.

Om Eurofins
Det internasjonale konsernet Eurofins Scientific er et av verdens største laboratorieselskaper. Med et globalt nettverk på 800 laboratorier i 47 land og over 45.000 medarbeidere leverer vi et bredt spekter av analysetjenester. Konsernet har vokst kraftig gjennom flere år og har ambisjoner om videre ekspansjon.

Eurofins i Norge har over 200 ansatte, hovedkontor og laboratorium i Moss samt laboratorier i Oslo, Kristiansand, Klepp, Bergen, Ålesund, Måløy, Kristiansund, Trondheim, Sortland, Leknes og Alta. Vi utfører kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser, samt prøvetaking og rådgivning innen områdene miljø, mat/fôr, landbruk og produkter/kjemikalier. Vi bygger vår virksomhet på våre grunnverdier; kundefokus, kvalitet, kompetanse og integritet.

I Norge har vi fire selskaper som tilbyr ulike laboratorietjenester:

  • Eurofins Food & Feed Testing Norway AS leverer laboratorie- og rådgivningstjenester til alle typer bedrifter og organisasjoner innen havbruk, næringsmiddel- og fôrindustrien.
  • Eurofins Environment Testing Norway AS leverer laboratorie- og rådgivningstjenester innen jord, vann og luft til en rekke private og offentlige virksomheter.
  • Eurofins Agro Testing Norway AS leverer laboratorie- og rådgivningstjenester innen landbruksanalyser.
  • Eurofins Radonlab AS tilbyr radonmålinger samt kurs og opplæring innen radonmålinger og tiltak.

    I tillegg:
  • Eurofins Norge NSC AS har ansvar for å levere IT-, lønn- og regnskapstjenester til de øvrige Eurofins-selskapene.