Kurs og seminarer >> Eurofins Food - Kursportefølje >> Analyseresultater, tolkning og trending

Analyseresultater, tolkning og trending

Sidebar Image

I nyeste utgave av BRC standarden settes det krav til at bedriften besitter riktig kompetanse for å tolke analyseresultater, kjenne grenseverdier og utføre korrekte tiltak. Vi tilbyr kurs i tolkning av våre analysesertifikater for å øke kunnskap og forståelse om analyseresultater og hvordan en kan bruke svarene fra analysesertifikatene i den daglige driften. Kurset passer perfekt for deg som er mottaker og har vurderingsansvar av analysesertifikatet. Det kan være ledere eller medarbeidere i bedriften.

Kursinnhold

  • Gjennomgang av overordnet regelverk for næringsmidler
  • Forstå analysesertifikatet for både mikrobiologiske og kjemiske analyser
    • Definisjoner og begreper
    • Bare noen bokstaver og tegn?
    • Resultat, grenseverdier og måleusikkerhet
    • Trendanalyser
  • Risikovurdering, prøveuttak og frekvens
  • Caseoppgaver

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne

  • Forstå analysesertifikat fra Eurofins
  • Øke kompetansen rundt tolkning av analyseresultater
  • Tolke analyseresultater opp mot regelverk eller interne grenseverdier
  • Ha grunnlag til å utføre riktige tiltak på bakgrunn av analysesertifikatet

Tid og sted

Dato: 5. februar
Sted: Eurofins avd. Moss
Frist for påmelding: 19. januar

Klikk her for påmelding

Kursavgift

Kr 3 600,- eks. mva per deltaker 
Kursavgiften dekker lunsj og kursmateriell
 

Ta kontakt for mer informasjon 

Birgitte Flatval
Food Safety Consultant
Eurofins Food Consulting
+47 930 64 133
FoodConsulting@eurofins.no