Kurs og seminarer >> Eurofins Food - Kursportefølje >> Fagseminar Eurofins 2019

NYHET! Fagseminar Eurofins 2019

Sidebar Image

Kun 50 plasser - førstemann til mølla!

Eurofins inviterer til fagseminar våren 2019, fullspekket med faglig innhold med viktige tema for hele verdikjeden - fra hav og jord til bord. Vi samler brennaktuelle temaer fra våre populære kurs, både åpne kurs og bedriftsinterne kurs, samt tema vi ofte får spørsmål om og som opptar dere og oss. Bli med på årets viktigste event for hele verdikjeden for matanalyser. Dette blir et faglig og sosialt seminar som vil gi forståelse for felles utfordringer på tvers av bransjeområder.

Fagseminaret starter 7. mai kl. 11:00 med felles lunsj og vi avslutter dagen med en hyggelig middag. Det hele avrundes med en felles lunsj 8. mai kl 13:00. Disse to dagene deler vi erfaringer, øker vår kunnskap og bygger verdifulle nettverk.

Tid og sted

Dato: 7. - 8. mai
Sted: Thon Hotel Opera, Oslo

Pris

Kr 6 500,- eks. mva per deltager
Dekker lunsj to dager, middag dag 1 og kursmateriell
Overnatting er ikke inkludert og dekkes av den enkelte, hotellrom er forhåndsbestilt. Overnatting velges i påmeldingen. Påmeldingen er bindende.

Agenda

Last ned agenda

Vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer i agendaen.  

Påmelding

Klikk her for påmelding

 

onsulting@eurofins.no



Eurofins Food Consulting
+47 930 64 133
FoodConsulting@eurofins.no