Kurs og seminarer >> Eurofins Food - Kursportefølje >> Fagseminar Eurofins 2019

NYHET! Fagseminar Eurofins 2019

Sidebar Image

Kun 50 plasser - førstemann til mølla!

Eurofins inviterer til fagseminar våren 2019, fullspekket med faglig innhold med viktige tema for hele verdikjeden - fra hav og jord til bord. Vi samler brennaktuelle temaer fra våre populære kurs, både åpne kurs og bedriftsinterne kurs, samt tema vi ofte får spørsmål om og som opptar dere og oss. Bli med på årets viktigste event for hele verdikjeden for matanalyser. Dette blir et faglig og sosialt seminar som vil gi forståelse for felles utfordringer på tvers av bransjeområder.

Fagseminaret starter 7. mai kl. 11:00 med felles lunsj og vi avslutter dagen med en hyggelig middag. Det hele avrundes med en felles lunsj 8. mai kl 13:00. Disse to dagene deler vi erfaringer, øker vår kunnskap og bygger verdifulle nettverk.

Tid og sted

Dato: 7. - 8. mai
Sted: Thon Hotel Opera, Oslo

Pris

Kr 6 500,- eks. mva per deltager
Dekker lunsj to dager, middag dag 1 og kursmateriell
Overnatting er ikke inkludert og dekkes av den enkelte. Påmeldingen er bindende.

Agenda

Spennende seminaragenda er under utarbeidelse og vil bli publisert her så snart den er klar. Vi samler blant annet populærere temaer fra våre åpne kundekurs og bedriftsinterne modulkurs.

Fagseminaret vil ha et skreddersydd program med aktuelle temaer. Vi hører gjerne fra deg om du har forslag til temaer du ønsker belyst.

Påmelding

Klikk her for påmelding

Fagseminar Eurofins vil ha et skreddersydd program. Vi hører gjerne fra deg om du har forslag til temaer du ønsker belyst.  

Eurofins Food Consulting
+47 930 64 133
FoodConsulting@eurofins.no