Kurs og seminarer >> Eurofins Food - Kursportefølje >> ISO 22000:2018 og FSSC 22000 v5

ISO 22000:2018 og FSSC 22000 v5

Sidebar Image

Den nye ISO 22000 fra 2018 bringer standarden over på samme struktur som øvrige standarder for ledelsessystem, som bl.a. ISO 9001 og ISO 14001 fra 2015. Har du ikke innført systematikken som kom med disse bør du få med deg dette kurset. I tillegg er det en del viktig nytt på HACCP. For de som har FSSC 22000 kommer nye versjon 5 i mai 2019. Her kommer bl.a. nye krav fra GFSI. Vi går gjennom hva som må gjøres for å komme i samsvar med nye krav.

Kursinnhold 

  • Hvordan lykkes med kontekst og interessenter?
  • Oppsett og integrasjon av de to forbedringssirklene
  • Målstyring som gir forbedringer
  • Nytt liv i sliten HACCP

Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne

  • Forstå endringene
  • Finne løsninger tilpasset egen virksomhet
  • Implementere endringer i egen virksomhet

Kurset egner seg godt for kvalitetsledere og medlemmer av HACCP-grupper som allerede har et system etter ISO/FSSC 22000, og som vil sikre en smidig oppgradering.  

Kurset arrangeres av Eurofins i samarbeid med Wergeland Bedriftsutvikling AS.

Kursholdere

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering etter ISO 22000 og FSSC 22000. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Eirin Schrøder har lang erfaring med mattrygghet etter mer enn 15 år i bransjen. Eirin har jobbet i ulike produksjonsbedrifter, som for eksempel Stranda Spekemat, Masinpakking og Orkla Health. Nå jobber Eirin i Eurofins Food & Feed Testing som blant annet kursholder, leder et bransjenettverk innenfor Matsvindel og med rådgivning innen ulike tema rundt trygg mat.

Birgitte Flatval har en master i bioteknologi fra NMBU, og har erfaring fra kvalitetsarbeid innen produksjon, fra Q-meieriene og TINE SA. Startet i Eurofins i 2018, hvor hun jobber som mattrygghetskonsulent. Hun holder åpne kundekurs, bedriftinterne kurs og ulike modulkurs innenfor ulike mattrygghets tema. Birgitte gjennomfører også en rekke IK-Mat revisjoner for våre kunder, i tillegg til å rådgi de i forhold til grunnforutsetninger og risikofaktorer.

Tid og sted

Neste kursdato er ikke satt.
Meld deg på vårt fagskriv for informasjon om neste kurs

Kursavgift

Kursavgift: kr 4 000,- eks. mva per deltager
Dekker lunsj og kursmateriell

Ta kontakt for mer informasjon 

Eurofins Food Consulting
+47 930 64 133
FoodConsulting@eurofins.no