Kurs og seminarer >> Eurofins Food - Kursportefølje >> Kurs i BRC issue 8

Kurs i BRC issue 8

Sidebar Image

Flere av kravene kan være vanskelige å tolke. Vi går igjennom nyhetene, forklarer hva kravene betyr, og gir eksempler på hva som vil være effektive tiltak. 

Kursinnhold 

Gjennomgang av viktige nye krav. Gode svar på:

  • Hvordan få suksess med program for utvikling av kvalitet og trygg matkultur?
  • Hvordan sette sammen et godt program for overvåkning i miljøet?
  • Hvordan vurdere alle aspekter ved en råvare?
  • Hvordan validere at beskrivelsen av tilberedning er trygg?

Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne

  • Forstå endringene
  • Finne løsninger tilpasset egen virksomhet
  • Implementere endringer i egen virksomhet

Dette og mye mer får du lære på kurset, som passer best for deg som kjenner de gamle BRC-kravene fra før, og som venter revisjon på versjon 8. Kurset arrangeres i samarbeid med den erfarne BRC-revisoren Espen Lindseth fra Wergeland Bedriftsutvikling AS.

Kursholdere

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering etter ISO 22000 og FSSC 22000. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Eirin Schrøder har lang erfaring med mattrygghet etter mer enn 15 år i bransjen. Eirin har jobbet i ulike produksjonsbedrifter, som for eksempel Stranda Spekemat, Masinpakking og Orkla Health. Nå jobber Eirin i Eurofins Food & Feed Testing som blant annet kursholder, leder et bransjenettverk innenfor Matsvindel og med rådgivning innen ulike tema rundt trygg mat.

Birgitte Flatval har en master i bioteknologi fra NMBU, og har erfaring fra kvalitetsarbeid innen produksjon, fra Q-meieriene og TINE SA. Startet i Eurofins i 2018, hvor hun jobber som mattrygghetskonsulent. Hun holder åpne kundekurs, bedriftinterne kurs og ulike modulkurs innenfor ulike mattrygghets tema. Birgitte gjennomfører også en rekke IK-Mat revisjoner for våre kunder, i tillegg til å rådgi de i forhold til grunnforutsetninger og risikofaktorer.

Tid og sted

Neste kursdato er ikke satt.
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få vite om neste kurs.

Kursavgift

Kursavgift: kr 4 000,- eks. mva per deltager
Dekker lunsj og kursmateriell

Ta kontakt for mer informasjon

Eurofins Food Consulting
+47 930 64 133
FoodConsulting@eurofins.no