Kurs og seminarer >> Eurofins Food - Kursportefølje >> Mattrygghet og risikofaktorer

Mattrygghet og risikofaktorer

Sidebar Image

Kurset går i dybden på risikofaktorene som er nødvendig å kjenne til før man utfører HACCP analyse. Dette kurset passer for deg som er en del av HACCP teamet, samt linjeledere, kvalitetspersonell, produksjonsmedarbeidere og bedriftsledere med ansvar for mattrygghet

Kursinnhold

  • Mattrygghet – hvorfor må man ha kjennskap til mulige risikofaktorer?
  • Gjennomgang av de ulike risikofaktorene
    • Biologisk
    • Kjemisk
    • Fysisk
    • Allergener
    • Matsvindel som risikofaktor
  • Noen spesifikke risikoer for ulike bransjer?
  • Hvordan kan risikofaktorer reduseres?

Etter gjennomført kurs

  • God kunnskap til de 4 risikofaktorene
  • Vite hvordan risikofaktorer brukes i HACCP analysen
  • Kjenne til farene og hvordan man kan minimere risikofaktorer

Tid og sted

Dato: 13. Februar 
Sted: Eurofins avd. Moss
Frist for påmelding: 1. februar
Klikk her for påmelding 

Kursavgift

Kursavgift: Kr. 3 600,- eks mva
Kursavgiften dekker lunsj og kursmateriell

Kontakt oss for mer informasjon

Birgitte Flatval
Food Safety Consultant
Eurofins Food Consulting
+47 930 64 133
FoodConsulting@eurofins.no