Eurofins Norge >> Bestill analyse

Bestill analyse

Sidebar Image

Bestilling av analyser på dine prøver kan gjøres på flere måter, og en formell analysebestilling må følge alle prøver som sendes til et av våre laboratorium. Analysebestillingen må inneholde informasjon om deg som kunde, hvilke prøver du har sendt og hvilke analyser du ønsker utført. Selve bestillingen kan lages på flere måter. 

Online Bestilling EOL

Er du avtalekunde hos Eurofins får du gratis tilgang til Eurofins Online (EOL). EOL er den enkleste veien til analysebestilling. Ønsker du tilgang, ta kontakt med vårt kundesenter. Har du allerede bruker, logger du inn her.

Eurofins Nettbutikk 
(kun for vann- og miljøanalyser)

Er du privatperson eller en liten bedrift kan vår nettbutikk være et gunstig alternativ. Våre vanligste analysetjenester ligger lett tilgjengelig. Etter bestilling sendes nødvendig emballasje ut til deg. Ta prøven og bruk den ferdig frankerte emballasjen for retur av prøver. Betaling gjøres med kredittkort. Klikk her for å komme til vår nettbutikk.

Bestillingsskjema

Et enkelt følgebrev som fylles ut, enten på PC eller manuelt med penn. Eurofins har utarbeidet flere ulike standardskjema for vanlige prøvetyper:

Bestillingsskjema Food & Feed
Bestillingsskjema Environment
Bestillingsskjema Agro