E-læring: Introduksjon til prøvetaking
Varighet ca. 30 minutter
Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt
Kurset dekker grunnleggende behov for kompetanse innen prøvetaking.
- Hva er representativt prøveuttak og hva er hensikten?
- Hvordan utføre miljø- og renholdsprøver?
Læringsmål
Etter gjennomført kurs vil deltageren forstå hensikten med prøvetaking, samt viktigheten av prøvetakerens rolle for korrekte analyser. Deltaker vil ha kjennskap til ulike prøvetakingsmetoder innen vannprøver, miljø- og renholdsprøver. I tillegg vil deltaker få forståelse for hvordan man tar ut prøver slik at de er hygieniske og representative.
Målgruppe
Kurset passer for alle som utfører prøveuttak, utvikler virksomhetens prøvetakingsplaner eller er ressursperson i virksomhetens HACCP-team.
Kurset krever ingen forkunnskaper.
Kom i gang
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com
Dokumentert opplæring
Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.
Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen.
Innhold
Modul 1 – Introduksjon til prøvetaking
Modul 2 – Hensikten med prøvetaking
Modul 3 – Hygienisk prøveuttak
Modul 4 – Representativt prøveuttak
Modul 5 – Miljø- og renholdsprøver
Modul 6 – Vannprøver
Eksamen