JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> Prøvetaking

E-læring: Introduksjon til prøvetaking

Prøvetaking

Varighet ca. 30 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

PÅMELDING

Kurset dekker grunnleggende behov for kompetanse innen prøvetaking.

  • Hva er representativt prøveuttak og hva er hensikten?
  • Hvordan utføre miljø- og renholdsprøver?

Læringsmål

Etter gjennomført kurs vil deltageren forstå hensikten med prøvetaking, samt viktigheten av prøvetakerens rolle for korrekte analyser. Deltaker vil ha kjennskap til ulike prøvetakingsmetoder innen vannprøver, miljø- og renholdsprøver. I tillegg vil deltaker få forståelse for hvordan man tar ut prøver slik at de er hygieniske og representative.

Målgruppe

Kurset passer for alle som utfører prøveuttak, utvikler virksomhetens prøvetakingsplaner eller er ressursperson i virksomhetens HACCP-team.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Kom i gang

Klikk her for påmelding

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

Innhold

Modul 1 – Introduksjon til prøvetaking

Modul 2 – Hensikten med prøvetaking

Modul 3 – Hygienisk prøveuttak

Modul 4 – Representativt prøveuttak

Modul 5 – Miljø- og renholdsprøver

Modul 6 – Vannprøver

Eksamen