Mattrygghetskolen - for kvalitetsmedarbeidere i hele verdikjeden!
Eurofins' Mattrygghetsskolen - Oppstart høsten 2024
Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere.
Formål: Mattrygghetskolen utdanner personell innen mattrygghet, kvalitetskontroll, kvalitetssikring og kvalitetsledelse i næringsmiddelbransjen
Målgruppe: Programmet er for de som ønsker å utvikle seg innen kvalitetsarbeid og mattrygghet. Det er spesialutviklet for bedrifter som investerer i ansattes kompetanse med mål om å styrke virksomhetens mattygghet. Tilbudet er spesielt rettet mot personer som er engasjert i å jobbe målrettet med forbedringer.
Innhold: Mattrygghetskolen er et dedikert tilbud for dem som ønsker å kontinuerlig utvikle seg innen kvalitetsarbeid og mattrygghet.
Passende stillinger: Kvalitetsmedarbeidere, -koordinatorer og -ledere (og tilsvarende stillinger) vil dra nytte av programmet. Mattrygghetskolen styrker virksomhetens mattrygghet gjennom fokus på kontinuerlig forbedring og kompetanseutvikling
Endelig er vi her!
Helt siden 2001, da jeg startet som kvalitetsleder i Stranda Spekemat, har jeg mange ganger ønsket meg et slikt utdanningstilbud. Hvem har ikke kjent på usikkerheten om man er tilstrekkelig oppdatert på eget fagfelt?
I tillegg er det veldig lett å innrømme så lenge etter, at kunnskapen jeg hadde var for dårlig i forhold til jobben jeg skulle utføre! Jeg har i en årrekke brent for å starte et slikt tilbud - som kan trygge andre i deres hverdag, til å bli en effektiv medarbeider som tar gode avgjørelser på veldig viktige områder.
Eirin Schrøder
Leder Mattrygghetsskolen
Kursprogram
Næringsmiddelbransjen har lenge etterlyst et program for å utdanne personell til ulike kvalitetsroller i industrien, nå er det her!
Les mer ved å laste ned kursprogram, helt uforpliktende.
Last ned kursprogram25% rabatt ved påmelding før 15. mai
Introduksjonspris: 37 493,- (ordinær pris: 49 990,-).
Kursavgiften dekker kursmateriell og lunsj (fysiske samlinger).
Kostnader ifm. reising og/eller overnatting dekkes av den enkelte.
Inkludert i kursavgiften er ett års medlemskap i Eurofins Kvalitetsnettverk.
Praktisk informasjon og påmeldingKontakt
Tlf: +47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com
En helhetlig tilnærming
Mattrygghetsskolen er delt inn i tre moduler. Deltakerne vil opparbeide seg en omfattende kompetanse innen mattrygghet og kvalitetsledelse, og være rustet til å bidra til trygg matproduksjon og kvalitetsstyring.
Modul 1 «Kvalitetskontroll» omhandler teoretisk og praktisk opplæring i HACCP og trygg-mat relaterte temaer, samt grundig innføring i aktuelle kvalitetskontroller.
Modul 2 «Kvalitetssikring» tar for seg de vanligste standardene for kvalitet og matsikkerhet. Deltagerne vil få kunnskap og konkrete verktøy for etablering og videreutvikling av kvalitetssystemer i tråd med eksterne og interne krav.
Modul 3 «Kvalitetsledelse» gir deltagerne god forståelse for hva som inngår i rollen som kvalitetsleder. I dette inngår å utvikle policyer, sette ulike kvalitetsmål og gjennomføre tiltak for å nå målene. Deltagerne vil også lære om analyse av rotårsaker og granskning av hendelser. I tillegg vil deltakerne vil få opplæring og trenes i ledelse av kvalitetsavdelingen.
Skreddersydd for næringsmiddelindustrien
Årlig ansettes det over 400 personer til ulike kvalitetsstillinger og -roller i næringsmiddelindustrien. Mange av disse er virksomhetens egne ansatte som kun får intern opplæring. Mattrygghetsskolen er Norges første eksterne utdanningstilbud - skreddersydd for å kunne kvalifisere kandidater til stillinger innen kvalitetsarbeid uten ressurskrevende og omfattende internopplæring. Utdannelsen gir et solid fundament for å utvikle virksomhetens kvalitetsarbeid.
Det vil være et stort fortrinn å ha vitnemål fra Mattrygghetsskolen på din CV!
Læreplan og læringsmål