JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> BRC - BRCGS Versjon 9 (Mattrygghet)

Kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Sidebar Image

Ny standard betyr nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan man trenge en veiledning for å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Kurset passer bra for kvalitetsledere og HACCP-gruppemedlemmer som tar sikte på å etablere et system i tråd med BRCGS-krav. Det passer også for kvalitetsledere som har overtatt et BRCGS-system eller som ønsker å forenkle og videreutvikle systemet. 

Kursinnhold 

  • Program for utvikling av kvalitet og trygg mat-kultur
  • Grunnleggende BRCGS
  • Krav til produksjonsmiljøet og personell

Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne

  • Forstå grunnprinsippene/krav og hvordan møte disse i BRCGS Versjon 9
  • Bygge mattrygghetskultur i bedriften
  • Bruke standarden aktivt i det daglige
  • Forstå BRCGS-revisjonsprosessen

Kurset arrangeres i samarbeid med den erfarne BRCGS-revisoren Espen Lindseth fra Wergeland Bedriftsutvikling AS.

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Les mer om bedriftsinterne modulkurs.

 

Foredragsholdere 

Erlend Restad

Erlend Restad

Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Espen Lindseth
Espen Lindseth

Quality & HSE advisor, Lead Auditor
Wergeland Bedriftsutvikling AS

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering i næringsmiddelindustrien. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com