Oppdateringer i ISO 22002-serien
Nye grunnforutsetninger i FSSC 22000
I juli 2025 kom det viktige oppdateringer i ISO 22002-serien – standardene som ligger til grunn for kravene i FSSC 22000. Oppdateringene innebærer både ny struktur og nye krav, som vil få direkte betydning for virksomheter som er FSSC 22000-sertifisert.
Delta på vårt webinar og få en grundig innføring i endringene, hvordan de henger sammen med FSSC 22000 og hva virksomheten må gjøre for å sikre samsvar.
Webinar 24. november
Dato: Mandag 24. november
Tidspunkt: Kl. 10:00 - 12:00
Varighet: 2 timer
Sted: Digitalt
Pris: Kr. 1990,-
Få en gjennomgang av de oppdaterte standardene:
-
ISO 22002-100 – Generelle krav til PRP-er
-
ISO 22002-1 – Food Manufacturing
-
ISO 22002-4 – Food Packaging Manufacturing
-
ISO 22002-5 – Transport & Storage
-
ISO 22002-7 – Retail & Wholesale
Målgruppe
Webinaret er relevant for kvalitetsansvarlige, mattrygghetskoordinatorer, produksjonsledere og alle som jobber med sertifisering og standarder innen næringsmiddelindustrien.
Kontakt
Ta kontakt med oss om du har spørsmål om webinaret!
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
Tel: 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com
Dette får du ut av webinaret:
-
En oversikt over de viktigste endringene i de nye grunnforutsetningene (ISO 22002-serien)
-
Forståelse for hvordan oppdateringene påvirker FSSC 22000-sertifisering
-
Praktiske eksempler på tilpasninger og tiltak du kan iverksette i egen virksomhet
-
Mulighet til å stille spørsmål direkte til våre eksperter
Etter webinaret skal du:
-
Kjenne til de viktigste endringene i hver standard
-
Forstå hvordan oppdateringene påvirker FSSC 22000-sertifisering
-
Vite hvilke tilpasninger som kan være aktuelle for egen virksomhet, og hvordan implementering og tilpasning kan gjøres
Foredragsholdere
Erlend Restad
Business Unit Manager Food Consulting • Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.
Espen Lindseth
Senior rådgiver/revisjonsleder • Kiwa Kompetanse AS
Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering i næringsmiddelindustrien. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.