JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> HACCP

Todagers kurs i HACCP

Velkommen til todagers kurs i HACCP!

  • Vet du hva HACCP betyr?
  • Kjenner du bedriftens fareanalyse?
  • Har dere kritiske styringspunkt, kritiske grenser?

Kurset dekker dine grunnleggende behov for kompetanse innen HACCP, og hvordan bruke HACCP som verktøy for å identifisere og ha kontroll over bedriftens farer. I tillegg er det er avsatt tid til praktisk arbeid med oppsett av flytskjema, fareanalyser og kritiske kontrollpunkt.

Dette er et kurs, som går over to hele dager, og som vil vi deg mulighet til å komme godt inn i HACCP, forstå hvordan systemet fungerer, samt at du vil kunne bidra inn til bedriftens HACCP-team.

Målgruppe

Kurset passer for alle ansatte som jobber med mat og drikke. Målgruppen for dette kurset er alle som skal inngå i et HACCP-team eller starte opp med en HACCP-analyse for bedriften.

Innhold

  • Hva er HACCP?
  • Grunnforutsetninger og farer
  • Flytskjema
  • HACCP trinn for trinn
  • Praktisk innføring i fareanalyse med oppgaver
  • Kritiske grenser og korrigerende tiltak
  • Hygieneregelverket - en oversikt 

Formål

Formålet med kurset er å gi deltakerene en introduksjon til HACCP-analysens 7 trinn (fareanalysen). I tillegg får du en introduksjon til hva som må være innhentet FØR fareanalysen kan gjennomføres.

Etter gjennomført kurs skal deltaker kunne

Kjenne HACCP som verktøy for å sikre trygg mat i produksjon og de 7 trinnene i HACCP/fareanalysen.

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs.

Foredragsholdere

Erlend Restad

Erlend Restad

Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com

Ragnhild Hals

Ragnhild Hals

Fagkonsulent Mattrygghet
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Ragnhild har master i bioteknologi fra NTNU og bistår virksomheter med rådgivning innen mattrygghet med særlig fokus på matkontaktmaterialer. Ragnhild utvikler i tillegg e-læringskurs innen høyaktuelle temaer for kompetanseheving og opplæring for næringsmiddelindustrien. Hun har i tillegg en bachelor i økonomi og administrasjon.