JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Ledelse av leverandørrevisjoner

Ledelse av leverandørrevisjoner

Sidebar Image

Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon. Du vil lære hvordan man setter opp et godt revisjonsprogram med en metodikk for utvelgelse av hvilke leverandører som bør revideres, samt hvike kriterier (krav) som bør legges til grunn. Du vil også få mange tips som gjør revisjonene mer profesjonelle. Kurset passer best for deg som har litt erfaring med revisjon fra før.

Kursinnhold

  • Program for leverandørrevisjoner
  • Revisjonskriterier
  • Revisjonsvarsel
  • Formulering av funn
  • Rapportering
  • Oppfølging av funn

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne

Sette opp et strukturert revisjonsprogram, basert på en metodisk utvelgelse av egne leverandører i henhold til fastsatte krav. 

Tid og sted

Dato: Tirsdag 23. januar
Tidspunkt: 08:30-12:30
Sted: Webkurs/ Teams

 

Påmelding

Klikk her for påmelding

Foredragsholdere 

Erlend Restad

Erlend Restad

Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Espen Lindseth
Espen Lindseth

Quality & HSE advisor, Lead Auditor
Wergeland Bedriftsutvikling AS

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering i næringsmiddelindustrien. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com