JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen

Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen

Sidebar Image

Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen.

Kursinnhold

I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling. Her får dere blant annet en innføring i generell mikrobiologi og blir kjent med aktuelle mikrobiologiske farer i ulike produksjoner. I dette webkurset kjøres det en gjennomgang på hvilke krav det er i regelverket når det gjelder prøvetakning og viktigheten av risikobasert prøvetakingsplan. I tillegg vil det bli en grundig gjennomgang på hvordan man tolker en analyserapport.

Målgruppe

Dette kurset passer for alle som jobber innenfor fagfeltet kvalitet og mattrygghet.

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne

Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha fått en større forståelse for generell mikrobiologi samt mer kunnskap om oppsett av prøvetakingsplan og tolkning av mikrobiologiske resultater.

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs.

Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

 

Foredragsholder

Hildegunn Iversen

Hildegunn Iversen

Senior Fagkonsulent Mattrygghet

Hildegunn har en master i mattrygghet og en doktorgrad innenfor mikrobiologi fra NMBU. Hun har bakgrunn som forsker innen feltet Enterohemorrhagisk E. coli (EHEC) og som konsulent hos Senter for mattrygghet. I tillegg har hun vært bedrifts- og KSL-revisor på oppdrag fra Stiftelsen Norsk Mat.

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com