JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> Mikrobiologi Moss

Vårt nye laboratorium i Moss har åpnet dørene

Sidebar Image

Vi er begeistret over å kunngjøre vår siste investering for å styrke vår posisjon som Norges ledende bidragsyter til mattrygghet gjennom avanserte laboratorieanalyser og en unik ekspertise som dekker hele verdikjeden. Vårt helt nye, State-of-the-Art mikrobiologiske laboratorium for mat-, fôr- og vannanalyser i Moss er nå i drift, og vi ønsker å dele med dere hvordan denne betydelige investeringen vil øke verdien av våre tjenester til dere.

Utforsk vår nye lab gjennom videoen under. Denne videoen tar deg med på en rundtur underveis i ombyggingen i det som nå er et ferdig laboratorium.

Vårt laboratorium er ikke bare en teknologisk milepæl, men det representerer også vårt forpliktende skritt for å imøtekomme de stadig økende kravene fra både norske og internasjonale kunder. Bygget i tråd med ISO 17025-akkrediteringsstandarder, er laboratoriet utstyrt med moderne løsninger for å sikre optimal personal- og vareflyt, med spesielt fokus på å unngå kryssforurensning.

For å sikre at vårt laboratorium oppfyller de høyeste standardene, har vi samarbeidet tett med vårt eget Operation Best Practise Team. Dette teamet, med erfaring fra bygging av hundrevis av laboratorier for Eurofins over hele verden, har vært avgjørende for å skape en optimal flyt, forbedret effektivitet og uovertruffen kvalitet i våre analysetjenester.

Vårt fremste mål er å levere i samsvar med dine spesifikke krav til korrekte analysesvar, og det nye laboratoriet representerer vår dedikasjon til å oppfylle dette løftet. Gjennom denne investeringen lever vi opp til vår visjon om å "Gi mattrygghet fra hav og jord til bord" og våre oppdrag om å forstå våre kunders behov og verdikjede, kontinuerlig forbedring, løsning av deres utfordringer, sikre den beste kundeopplevelsen, og ikke minst, levere korrekte svar til avtalt tid.

Vi er fast bestemt på å skape økt verdi for dere, våre kjære kunder, ved å gjøre dere gode, løse deres utfordringer og vinne deres tillit. Det nye laboratoriet styrker vår evne til å gi dere god service, høy kvalitet og rask tilbakemelding. Vi ser frem til å fortsette å være deres pålitelige partner for mattrygghet.

Adresse: Møllebakken 40, 1538 Moss

Nytt laboratorium i Moss

Kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål:

Nasjonalt kundesenter
945 04 161
mat@ftn.eurofins.com