.
Hjem
Søk
Våre tjenester
Kurs
Kontakt oss
Meny
Hjem
Om oss
Visjon, mål og verdier
Kvalitet
Bærekraft
Åpenhetsloven
Personvern og generelle betingelser
Reklamasjon
Våre tjenester
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Aerobe mikroorganismer
Bacillus cereus
Campylobacter
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
E. coli - STEC
Hepatitt A
Listeria
Listeria monocytogenes
Listeria belastning
Listeria-analyse
Mikrobiologisk stammebank
PathoTrace
Luftkvalitetsmåling
Matbåren sykdom
Melkesyrebakterier
Mikrobiologisk stammebank
Salmonella
Trikiner
Kjemiske analyser
Akrylamid
Allergener
Kryssallergi
Merking av allergener
Allergenvalidering
ATPase-analyser
Bestråling
Etylenoksid
Fettanalyser
Fettsyrer
Fosfolipider
Frie fettsyrer
Oksidasjonsanalyser
Steroler
Totalfett
GMO
GMP+
Karbohydrater
Klorpyrifos
Matkontaktmaterialer
Migrasjonsanalyser
Samsvarserklæringer
Lovgivning
NIAS
MCPD og Glycidol i fett
Miljøgifter
Dioksiner
PAH - Polyaromatiske hydrokarboner
Radioaktivitet
Mikroplast
Naturlige forurensninger
Mykotoksin
Alkaloider
Tungmetaller
Arsen
Mykotoksiner
Nitrat, Nitritt og Nitrosaminer i mat
Næringsdeklarasjon
Produktmerking
PFAS
Plantevernmidler
Prosesskontaminanter
MCPD og Glycidol
Stivelse
Tilsetningsstoffer
Vitaminer
Genetiske
Mikrobiomanalyse Artsbestemmelse
Helgenomsekvensering
SLP/ PT & CRM
Sensorikk
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Fett og farge – viktige fettsyrer
Fett og farge - metode
Fiskefôr
Matfisk
PRV på gjellevev
Hurtiganalyser - NIR
Sensorisk vurdering av fisk og sjømat
Skalldyr
Smoltifisering - ATPase analyser
Tang og tare
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Påmelding
Kvalitetsnettverkets regler og målsetning
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Bli medlem
Log-in: Nettverksgruppe om Matkriminalitet
The Rotten Apple
Mattrygghetsskolen
E-læring
Kurskalender
Nyheter
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT & CRM
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
Om oss
Visjon, mål og verdier
Kvalitet
Bærekraft
Åpenhetsloven
Personvern og generelle betingelser
Reklamasjon
Våre tjenester
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Kjemiske analyser
Genetiske
SLP/ PT & CRM
Sensorikk
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Mattrygghetsskolen
E-læring
Kurskalender
Nyheter
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT & CRM
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
Eurofins Norge
>>
Food & Feed Testing
>> Søk Food & Feed analyser
Eurofins Norge
>>
Food & Feed Testing
>> Søk Food & Feed analyser
Søke Søke >>
Om oss
Visjon, mål og verdier
Kvalitet
Bærekraft
Åpenhetsloven
Personvern og generelle betingelser
Reklamasjon
Våre tjenester
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Aerobe mikroorganismer
Bacillus cereus
Campylobacter
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
E. coli - STEC
Hepatitt A
Listeria
Listeria monocytogenes
Listeria belastning
Listeria-analyse
Mikrobiologisk stammebank
PathoTrace
Luftkvalitetsmåling
Matbåren sykdom
Melkesyrebakterier
Mikrobiologisk stammebank
Salmonella
Trikiner
Kjemiske analyser
Akrylamid
Allergener
Kryssallergi
Merking av allergener
Allergenvalidering
ATPase-analyser
Bestråling
Etylenoksid
Fettanalyser
Fettsyrer
Fosfolipider
Frie fettsyrer
Oksidasjonsanalyser
Steroler
Totalfett
GMO
GMP+
Karbohydrater
Klorpyrifos
Matkontaktmaterialer
Migrasjonsanalyser
Samsvarserklæringer
Lovgivning
NIAS
MCPD og Glycidol i fett
Miljøgifter
Dioksiner
PAH - Polyaromatiske hydrokarboner
Radioaktivitet
Mikroplast
Naturlige forurensninger
Mykotoksin
Alkaloider
Tungmetaller
Arsen
Mykotoksiner
Nitrat, Nitritt og Nitrosaminer i mat
Næringsdeklarasjon
Produktmerking
PFAS
Plantevernmidler
Prosesskontaminanter
MCPD og Glycidol
Stivelse
Tilsetningsstoffer
Vitaminer
Genetiske
Mikrobiomanalyse Artsbestemmelse
Helgenomsekvensering
SLP/ PT & CRM
Sensorikk
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Fett og farge – viktige fettsyrer
Fett og farge - metode
Fiskefôr
Matfisk
PRV på gjellevev
Hurtiganalyser - NIR
Sensorisk vurdering av fisk og sjømat
Skalldyr
Smoltifisering - ATPase analyser
Tang og tare
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Påmelding
Kvalitetsnettverkets regler og målsetning
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Bli medlem
Log-in: Nettverksgruppe om Matkriminalitet
The Rotten Apple
Mattrygghetsskolen
E-læring
Kurskalender
Nyheter
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT & CRM
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
<< Return to Food & Feed Testing
Søk Eurofins Food & Feed
Kontakt oss
Analysetjenester
Kundeservice
Kompetanse og
rådgivning
KONTAKT