JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food Consulting >> E-læring >> Internkontroll

E-læring: Introduksjon til IK-mat

Internkontroll i matproduksjon

Varighet ca. 30 minutter

Kursdeltageren kan ta pause når som
helst i kurset og fullføre på et senere tidspunkt

PÅMELDING

Introduksjon til internkontroll (IK-mat) vil gi alle ansatte nødvendig kunnskap om viktigheten av IK-mat. 

  • Kjenner du bedriftens kvalitetssystem?
  • Vet du hvordan dette verktøyet skal benyttes?

Læringsmål

Etter gjennomført kurs vil deltageren ha en solid teoretisk plattform om IK-mat. Deltageren vil forstå viktigheten av et kvalitetssystem for å sikre trygg håndtering av mat. Kurset vil gi en innføring i dokumentasjon, kontrollrutiner og håndtering av avvik.

Målgruppe

Kurset passer for alle ansatte som håndterer mat i ett eller flere ledd i matproduksjonen.

Kurset krever ingen forkunnskaper.

Kom i gang

Klikk her for påmelding

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com

Dokumentert opplæring

Ved bestått e-læringskurs, vil deltageren kunne laste ned kursbevis som kan benyttes som dokumentasjon for bedriftens internkontroll.

Rapporteringsløsning gir full kontroll og oversikt over gjennomført opplæring i organisasjonen. 

Innhold

Modul 1 – Om IK-mat

Modul 2 – Krav til internkontrollsystemet (9 krav)

Modul 3 – Grunnforutsetninger

Modul 4 – Farer

Modul 5 – Fareanalyse/HACCP

Eksamen