JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Norge >> Nyheter >> Prøvetakingsplan og statistikk 2022/2023

Prøvetakingsplan og statistikk 2022/2023

Sidebar Image

Eurofins Food & Feed Testing Norways avdelinger på Sortland og Alta utarbeider årlig prøvetakingsplaner og statistikk for våre kunder.

En prøveplan skal være kundens hjelpedokument under prøvetaking, og fortelle hvilke prøvepunkter som skal tas til hvilket tidspunkt i løpet av året. Prøvetakingen forenkles samtidig som det gir en god oversikt over frekvens og prøvepunkter i eget internkontrollsystem så vel som i en revisjon.

I disse dager er det spesielt fokus på våre vannkunder som ønsker nye prøvetakingsplaner for 2023, og som har behov for utarbeidelse av statistikk for 2022 til rapportering i henhold til Mattilsynets krav til «Årlig rapportering fra vannverkseiere | Mattilsynet».

Neste års prøveplaner skal være klar til årsskiftet, og statistikken skal rapporteres til Mattilsynet innen 15. februar 2023. I den forbindelse vil en kundebehandler kontakte samtlige kunder, som har prøveplaner, for å avklare om det er ønskelig at Eurofins utarbeider neste års prøveplaner og årets statistikk.