JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> BRCGS Food Safety Versjon 9

Webkurs - BRCGS Food Safety Versjon 9

Sidebar Image

I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr.
Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden. 

Kurset passer for personer i bedrifter som har kunnskap og allerede er sertifisert i henhold til standardens versjon 8. For bedrifter eller ansatte som ønsker mer dyptgående kunnskap om BRCGS og detaljert gjennomgang av standarden, så anbefales vårt heldagskurs.

Kursinnhold

  • Detaljert gjennomgang av hvert kapittel med hensyn på endringer og nye punkter i standarden
  • Gi en oversikt over de vesentlige endringene
  • Hva bør du fokusere på?
  • Nyheter i revisjonsprotokollen

Etter gjennomføring skal deltakerne kunne

  • Få en oversikt og forstå de nye kravene
  • Oppdatere kvalitetssystemet til å være i henhold til nye krav

Kurset arrangeres i samarbeid med den erfarne BRCGS-revisoren Espen Lindseth fra Wergeland Bedriftsutvikling.     

Tid og sted

Når: Tirsdag 9. januar 
Tid: Kl 8:30 - 12:00 
Hvor: Microsoft Teams 

Kursavgift

Kursavgift: kr 2500,- eks. mva per deltager

Påmelding

Klikk her for påmelding

Foredragsholdere 

Erlend Restad

Erlend Restad

Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Espen Lindseth
Espen Lindseth

Quality & HSE advisor, Lead Auditor
Wergeland Bedriftsutvikling AS

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering i næringsmiddelindustrien. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Kontakt

Har du spørsmål, send dem gjerne til foodconsulting@eurofins.no

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com