JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Eurofins Norge >> Food & Feed Testing >> Food Consulting

Kompetansepartner for trygg mat

Mattrygghet starter med kunnskap

Hos Eurofins Food & Feed Testing Norway AS har vi en egen avdeling for Food Consulting. Vi gir ekspertrådgivning innen mattrygghet, mikrobiologi og kjemi. Vi bistår dere i små og store virksomheter med å ta gode beslutninger, løse utfordringer og styrke kvaliteten i hele verdikjeden, fra råvare til ferdig produkt, og tilpasser oss deres behov.

Vårt tilbud inkluderer skreddersydde kurs, interaktive webinarer og bedriftsintern opplæring som dekker en bred variasjon av områder innen næringsmiddelindustrien. Vi er tilgjengelige for å evaluere analyseresultater, utforme prøvetakingsplaner, gjennomføre interne revisjoner, bistå med håndtering av avvik og beredskapsplaner, samt gi veiledning og analysetjenester for materialer som kommer i kontakt med mat.

Kontakt

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
Tel: 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com


Matkontaktmaterialer Matkontaktmaterialer
Alle materialer i kontakt med mat

Rådgivning, analyser og oppdateringer som sikrer samsvar med regelverk for materialer i kontakt med mat.

Les mer


Matsvindel Matsvindel
Forebygg mot matkriminalitet

Styrk kompetansen og beredskapen mot matsvindel gjennom riktige analysemetoder, forebyggende tiltak, kurs, nettverk og praktiske verktøy.

Les mer


HACCP HACCP
Systematisk risikostyring for trygg mat

Våre konsulenter har god erfaring med HACCP og kan bistå med rådgivning, opplæring, og gjennomgang og oppsett av HACCP-analyser. Få kontroll over bedriftens farer med HACCP som verktøy.
Les mer


Sertifisering og revisjon Sertifisering og revisjon
Et sterkt kvalitetsstempel

Gjennom vårt samarbeid med Eurofins Food Assurance tilbyr vi sertifiseringer, revisjoner og rådgivning som styrker tillit og sikrer samsvar med internasjonale standarder.

 


Produktmerking/merkesjekk Produktmerking/merkesjekk
Emballasje som kommunikasjonskanal

Emballasjen gir en unik mulighet til å kommunisere produktets verdi, vi sikrer at merkingen følger regelverket og identifiserer potensialet for salgsfremmende og lovlige påstander.


Beredskapstrening Beredskapstrening
Hva gjør man når uhellet er ute?

En robust beredskapsplan er avgjørende, vi sørger for at den fungerer i praksis gjennom trening, gjennomgang og tydelig rollefordeling.


Kurs og opplæring

Skreddersydd kompetanseheving, når og hvor det passer deg! Vi hjelper bedrifter med å bygge faglig styrke gjennom målrettet opplæring. Enten du trenger praktiske kurs, fleksible e-læringsmoduler eller skreddersydd opplæring internt i bedriften, tilbyr vi løsninger som gir verdi, både i hverdagen og på lang sikt.

Mattrygghetsskolen

Matrygghetsskolen

Mattrygghetsskolen er et fleksibelt utdanningstilbud som gjør det enkelt for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere til arbeid med internopplæring, HACCP, risikokartlegging og IK-mat. Deltakerne vil opparbeide seg en omfattende kompetanse innen mattrygghet og kvalitetsledelse, og vil være rustet til å bidra til trygg matproduksjon og kvalitetsstyring.

Les mer

Eurofins Kvalitetsnettverk

Eurofins Kvalitetsnettverk

Her møtes en rekke aktører fra mange deler av næringsmiddelindustrien. Samlingene varer 4-6 timer hvor det er muligheter til å delta fysisk eller på teams. Her får medlemmene påfyll av kunnskap og muligheter til å snakke med andre kvalitetsledere. Under samlingene er det nettverksoppgaver, innlegg fra nettverksdeltakerne samt innlegg fra andre eksperter om møtets tema.

Les mer

Nettverksgruppe om matkriminalitet

Nettverksgruppe om Matkriminalitet

Landsomfattende nettverksgruppe om matkriminalitet hvor næringsmiddelbransjen i Norge sammen deler erfaringer og øker sin kunnskap om matsvindel og hvordan dette forebygges. Innholdet består av nettverksoppgaver, foredrag fra nettverksmedlemmer samt foredrag fra eksterne aktører (ofte også internasjonale eksperter på området matsvindel). Nettverket har to heldagssamlinger i året hvor det er mulig å delta både fysisk og digitalt. I tillegg mottar gruppens medlemmer jevnlige nyhetsbrev med dagsaktuelle temaer innen matsvinde.

Les mer