Agro Testing >> Analysetjenester >> Analyse av grovfôr til hest

Analyse av grovfôr til hest

Sidebar Image

Eurofins Agro tilbyr grovfôranalyser av næringsinnhold, mineraler/mikromineraler, gjæringskvalitet og hygienisk kvalitet. Vi kan også tilby et stort utvalg av enkeltanalyser ut over standard analysepakker. Eurofins Agro har over mange år kvalitetssikret vår kalibrering slik at vi kan tilby våre kunder den mest optimale analysekvalitet ved bruk av NIR-analyse.

Analyserapporten mottar du enkelt fra oss på epost. Sammen med rapporten får du en resultatfil som kan lastes direkte opp i fôrplanleggingsprogrammet PC-Horse. PC-Horse er et fôrplanleggingsverktøy for beregning av næringsbehov og oppsett av fôrplaner til hest. 

Pass på å sende inn nok materiale
Ensilasje: 300 gram for kun næringsinnhold +100 gram per analysepakke ut over næringsinnhold. 
Høy: en godt full brødpose. Bør klemmes sammen før innsending.
NB! Om det ønskes hygienisk kvalitet i tillegg til andre analyser, må det sendes inn to poser med prøvemateriale. Til hygienisk kvalitet trengs ca 300 gram. 

Mangler du analysebevis eller faktura?
Vi sender nå både analysebeviset og fakturaen ut til den e-postadressen som er oppgitt på bestillingskjemaet. Har du en rapport eller faktura du ikke har funnet kan det være lurt å sjekke søppelposten i e-post programmet. Ønsker du rapport og/eller faktura tilsendt i posten, kan du krysse av for dette på bestillingsskjemaet.

For informasjon om akkreditering ta kontakt med oss.

Ta kontakt for mer informasjon:

Avd. grovfôr
+47 92 23 99 99
grovfor@eurofins.no

Meld deg på Eurofins Agro nyhetsbrev!