Agro Testing >> Innlevering og transport >> Innsending av grovfôrprøver

Innsending av grovfôrprøver

Sidebar Image

Det finnes flere muligheter for innsending av grovfôrprøver. Eurofins Agro anbefaler bruke av Postens "Retur av småpakker", da dette er den raskeste og rimeligste innsendingsmetoden. Det skal normalt ta to dager fra pakken leveres på Posten til pakken ankommer Eurofins Agro. 

Postens "Retur av småpakker"

Dette er den raskeste måten å sende inn en grovfôrprøve på. Prøvene sendes som vanlig innenlands brevpost, men må ha en spesiell etikett.
Slik skriver du ut etiketten:

1. Klikk deg inn på https://www.posten.no/retur/ og skriv inn kode AGRO-88206.

2. Fyll inn og skriv ut etiketten

3. Fest etiketten godt på en svarsendingskonvolutt (pass på å dekke adressen som står der fra før) eller en liten eske fra Posten (6,5 cm tykkelse)

Gjenta steg 1-3 for hver pakke som skal sendes. En etikett kan bare brukes en gang!

NB! En pakke/konvolutt må ikke veie over 2 kg.

Klikk her for en mer detaljert beskrivelse av utfylling av skjemaet.

 

Eurofins Agros svarsendingskonvolutt

Det går fortsatt an å bruke våre standard svarsendingskonvolutter på samme måte som før, men Posten har besluttet at slike sendinger fra 01.01.18 normalt skal ta 3 virkedager. 

NB! Denne løsningen er nå både dyrere og tregere enn løsningen skissert over.
Vi anbefaler derfor at du bruker den tradisjonelle svarsendingskonvolutten som emballasje til Postens "Retur av småpakker". Pass på at etiketten du skriver ut dekker adressen som er trykket på svarsendingskonvolutten.

 

Våre svarsendingskonvolutter får du gratis hos din rådgiver eller hos Norgesfôr, Fiskå Mølle og mange av Felleskjøpet Agri sine anlegg.