JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> E. coli

E. coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie

Er alle E. coli-bakterier farlige?

Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien?

Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende E. coli, hvilke helsekonsekvenser en infeksjon med E. coli kan ha, eksempler på utbrudd i nyere tid og hvordan forebygge kontaminering og utbrudd av E. coli-smitte.

Vi tar også en tur innom lovverket – det er krav om prøvetaking av E. coli i visse produkter angitt i norsk lovverk (Næringsmiddelhygieneforskriften og Animaliehygieneforskriften). Alt dette blir dekket i dette webinaret med vår erfarne mikrobiolog, senior fagkonsulent innen mattrygghet, Hildegunn Iversen.  

Innhold

  • Fra normal tarmbakterie til farlig variant som skaper sykdom
  • Forekomst, utbredelse og forebygging
  • Matbåren sykdom
  • Lovverk og prøvetakning
  • Noen utbrudd i nyere tid
  • Spørsmål og svar

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com