E. coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie
Er alle E. coli-bakterier farlige?
Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien?
Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende E. coli, hvilke helsekonsekvenser en infeksjon med E. coli kan ha, eksempler på utbrudd i nyere tid og hvordan forebygge kontaminering og utbrudd av E. coli-smitte.
Vi tar også en tur innom lovverket – det er krav om prøvetaking av E. coli i visse produkter angitt i norsk lovverk (Næringsmiddelhygieneforskriften og Animaliehygieneforskriften). Alt dette blir dekket i dette webinaret med vår erfarne mikrobiolog, senior fagkonsulent innen mattrygghet, Hildegunn Iversen.
Innhold
- Fra normal tarmbakterie til farlig variant som skaper sykdom
- Forekomst, utbredelse og forebygging
- Matbåren sykdom
- Lovverk og prøvetakning
- Noen utbrudd i nyere tid
- Spørsmål og svar
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Kontakt oss for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com