Ledelse av leverandørrevisjoner
Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon. Du vil lære hvordan man setter opp et godt revisjonsprogram med en metodikk for utvelgelse av hvilke leverandører som bør revideres, samt hvike kriterier (krav) som bør legges til grunn. Du vil også få mange tips som gjør revisjonene mer profesjonelle. Kurset passer best for deg som har litt erfaring med revisjon fra før.
Kursinnhold
- Program for leverandørrevisjoner
- Revisjonskriterier
- Revisjonsvarsel
- Formulering av funn
- Rapportering
- Oppfølging av funn
Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne
Sette opp et strukturert revisjonsprogram, basert på en metodisk utvelgelse av egne leverandører i henhold til fastsatte krav.
Tid og sted
Dato: Tirsdag 23. januar
Tidspunkt: 08:30-12:30
Sted: Webkurs/ Teams
Påmelding
Foredragsholdere
Erlend Restad
Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.
Espen Lindseth
Quality & HSE advisor, Lead Auditor
Wergeland Bedriftsutvikling AS
Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering i næringsmiddelindustrien. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.
Ta kontakt for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com