JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Salmonella

Salmonella - en tøff liten rakker

Hvor kommer smitte med Salmonella fra?
Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker?

Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella. I dette webinaret kartlegger vi utbredelsen av Salmonella, hvilke helsekonsekvenser en infeksjon med Salmonella kan ha og hvordan forebygge kontaminering og utbrudd av Salmonella-smitte.

Vi tar også en tur innom lovverket, der det er krav i næringsmiddelhygieneforskriften og animaliehygieneforskriften om prøvetaking av Salmonella. Hvilke analyser skal man ta og hvilke krav er det til selve analysene som utføres? Alt dette blir dekket i dette webinaret.

Innhold

  • Systematikk, vekst og overlevelse
  • Matbåren sykdom
  • Forekomst, utbredelse og forebygging
  • Lovverk
  • En liten titt på ulike Salmonella-utbrudd
  • Analyser - hvordan analyseres det for Salmonella på laboratoriet
  • Spørsmål og svar

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

Varighet

1 time og 15 minutter (inkludert spørsmål og svar fra deltakerne)

Kontakt oss for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com