JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Trygg mat-kultur

Trygg mat-kultur

Sidebar Image

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)?
Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften?

Bli med på webkurs om trygg mat-kultur!

En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det stilles stadig større krav til Trygg-mat kultur, både i de ulike mattrygghetsstandardene som BRCGS v8 og v9 og FSSC22000. I tillegg ble trygg-mat kultur (Næringsmiddeltrygghetskultur) i 2021 implementert som et krav som ligger i næringsmiddelhygieneforskriften og i EUs lovverk (2021/382).
Vi øser av vår erfaring, og gir deg flere tips om hvordan du kan gå frem for å få med deg hele bedriften på reisen!
Du får med deg noen enkle, men kraftfulle verktøy som du kan implementere i egen virksomhet.

Dette kurset passer for alle som jobber i en næringsmiddelbedrift, blant annet fabrikksjef, teknisk personell, kvalitetsledere og operatører.

Kursinnhold

  • Hva sier loven og næringsmiddelhygienestandardene?
  • Kommunikasjon
  • Sette opp et program for trygg mat-kultur
  • Få råd og verktøy du kan benytte i din bedrift
  • Gruppearbeid med caseoppgaver

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne

Forstå hvordan hver og en kan bidra til trygg mat-kultur.

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Les mer om bedriftsinterne modulkurs.

Kursavgift



Foredragsholdere 

Erlend Restad

Erlend Restad

Business Unit Manager Food Consulting
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS

Erlend har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux i over 9 år. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til BRC-sertifiseringer i flere år. I Eurofins leder Erlend avdelingen Food Consulting og bistår daglig bedrifter innen mattrygghet og kvalitet gjennom rådgivning og kurs. Erlend er utdannet sivilingeniør i kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Espen Lindseth
Espen Lindseth

Quality & HSE advisor, Lead Auditor
Wergeland Bedriftsutvikling AS

Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering i næringsmiddelindustrien. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com