JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Trygg mat-kultur

Trygg mat-kultur

Sidebar Image

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)?
Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften?

Bli med på webkurs om trygg mat-kultur!

En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det stilles stadig større krav til Trygg-mat kultur, både i de ulike mattrygghetsstandardene som BRCGS v8 og v9 og FSSC22000. I tillegg ble trygg-mat kultur (Næringsmiddeltrygghetskultur) i 2021 implementert som et krav som ligger i næringsmiddelhygieneforskriften og i EUs lovverk (2021/382).
Vi øser av vår erfaring, og gir deg flere tips om hvordan du kan gå frem for å få med deg hele bedriften på reisen!
Du får med deg noen enkle, men kraftfulle verktøy som du kan implementere i egen virksomhet.

Dette kurset passer for alle som jobber i en næringsmiddelbedrift, blant annet fabrikksjef, teknisk personell, kvalitetsledere og operatører.

Kursinnhold

  • Hva sier loven og næringsmiddelhygienestandardene?
  • Kommunikasjon
  • Sette opp et program for trygg mat-kultur
  • Få råd og verktøy du kan benytte i din bedrift
  • Gruppearbeid med caseoppgaver

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne

Forstå hvordan hver og en kan bidra til trygg mat-kultur.

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.

 

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com