Trygg mat-kultur
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)?
Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften?
Bli med på webkurs om trygg mat-kultur!
En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det stilles stadig større krav til Trygg-mat kultur, både i de ulike mattrygghetsstandardene som BRCGS v8 og v9 og FSSC22000. I tillegg ble trygg-mat kultur (Næringsmiddeltrygghetskultur) i 2021 implementert som et krav som ligger i næringsmiddelhygieneforskriften og i EUs lovverk (2021/382).
Vi øser av vår erfaring, og gir deg flere tips om hvordan du kan gå frem for å få med deg hele bedriften på reisen!
Du får med deg noen enkle, men kraftfulle verktøy som du kan implementere i egen virksomhet.
Dette kurset passer for alle som jobber i en næringsmiddelbedrift, blant annet fabrikksjef, teknisk personell, kvalitetsledere og operatører.
Kursinnhold
- Hva sier loven og næringsmiddelhygienestandardene?
- Kommunikasjon
- Sette opp et program for trygg mat-kultur
- Få råd og verktøy du kan benytte i din bedrift
- Gruppearbeid med caseoppgaver
Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne
Forstå hvordan hver og en kan bidra til trygg mat-kultur.
Tidspunkt
Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Ta kontakt for mer informasjon
Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com