.
Hjem
Våre tjenester
Kontakt oss
Kurs
Nyheter
Søk
Meny
Hjem
Om oss
Kvalitet
Personvern og generelle betingelser
Visjon, mål og verdier
Bærekraft
Åpenhetsloven
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Bacillus cereus
Campylobacter
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
E. coli - STEC
Hepatitt A
Listeria monocytogenes
Listeria belastning
24-timers Listeria-analyse
Luftkvalitetsmåling
Matbåren sykdom
Melkesyrebakterier
Mikrobiologiske analyser av ferdigmat – en veileder
Muggsopp i tørkede frukter
Rakfisk - Produksjon og omsetning
Salmonella
Trikiner
Kjemiske analyser
Alkaloider
Akrylamid
Allergener
Kryssallergi
Analyser
Merking av allergener
Merkepliktige allergener
Allergenvalidering og verifisering
ATPase-analyser
Bestråling
Dioksiner
Etylenoksid
Farlige stoffer i grillmat
Fettanalyser
Oksidasjonsanalyser
Fettsyrer
GMO
GMP+
Karbohydrater
Klorpyrifos
Kontaminanter
Matkontaktmaterialer
Matkontaktmaterialer - Migrasjonsanalyser
Matkontaktmaterialer - Lovgivning
Matkontaktmaterialer - Samsvarserklæringer og kravspesifikasjoner
MCPD og Glycidol i fett og oljer
Mikroplast
Miljøgifter
Mykotoksiner
Naturlige forurensninger
NIAS
Nitrat, Nitritt og Nitrosaminer i mat
Næringsdeklarasjon
Produktmerking
PFAS - kontaminanter i vann og næringsmiddel
PFAS - Q&A
PAH - Polyaromatiske hydrokarboner
Plantevernmidler
Prosesskontaminanter
Radioaktivitet
Stivelse
Tilsetningsstoffer
Tungmetaller
Arsen
Vitaminer
Oversikt
Genetiske
Helgenomsekvensering
Mikrobiomanalyse
FAQ om genetiske analyser
Sensorikk
SLP/ PT
Sammenlignende laboratorieprøving (SLP)
Sertifisert referansemateriale (CRM)
CRM-sertifikater
CRM og kvalitetskontroll
Proficiency Testing (ENGLISH)
Overview PT
PT Prices
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Fett og farge – viktige fettsyrer
Fett og farge - metode
Fiskefôr
Matfisk
PRV på gjellevev
Hurtiganalyser - NIR
Sensorisk vurdering av fisk og sjømat
Skalldyr
Slakteri
Smoltifisering - ATPase analyser
Tang og tare
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Samlinger
Påmelding
Kvalitetsnettverkets regler og målsetning
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Påmelding Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Log-in: Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Mattrygghetsskolen
Kurs
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT
Sammenlignende laboratorieprøving (SLP)
Sertifisert referansemateriale (CRM)
CRM-sertifikater
CRM og kvalitetskontroll
Proficiency Testing (ENGLISH)
Overview PT
PT Prices
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
Om oss
Kvalitet
Personvern og generelle betingelser
Visjon, mål og verdier
Bærekraft
Åpenhetsloven
Jobb hos oss
Analyser
Mikrobiologi
Kjemiske analyser
Genetiske
Sensorikk
SLP/ PT
Dyrefôr
Korn
Havbruk
Analyseendringer
Tjenester
Analysetjenester
Kompetanse og rådgivning
Kundeservice
Eurofins Kvalitetsnettverk
Nettverksgruppe om Matkriminalitet
Mattrygghetsskolen
Kurs
Utstyr og emballasje
Bestill
Logg inn Eurofins OnLine
Kom i gang med Eurofins OnLine
Bestillingsskjema
Ny kunde?
New customer?
Prøveuttak
Transport & mottak
SLP/ PT
Sammenlignende laboratorieprøving (SLP)
Sertifisert referansemateriale (CRM)
Proficiency Testing (ENGLISH)
Kontakt
Nasjonalt Kundesenter
Salgsteam
Food Consulting
Moss
Klepp
Florø
Trondheim
Ålesund
Sortland
Alta
Prøveinnleveringssted Oslo
Prøveinnleveringssted Lier
Prøveinnleveringssted Leknes
Prøveinnleveringssted Svolvær
Ny kunde
Eurofins Norge
>>
Food & Feed Testing
>>
Food Consulting
>> Kontakt
Food & Feed Testing
>>
Food Consulting
>> Kontakt
Kontakt avd. Food Consulting
Søke Søke >>