JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Prøvetaking

Workshop prøvetaking

Sidebar Image

Vi inviterer til fysisk work-shop i prøvetaking. Det er viktig med gode rutiner og riktig utførelse av prøvetaking for å sikre produksjon av trygge produkter.

Kursinnhold

I denne workshopen vil deltakerne få praktisk kjennskap til hvordan man utfører prøvetaking i kombinasjon med case-baserte praktiske gruppeaktiviteter. Det vil også være en teoretisk gjennomgang av hvordan man setter opp en prøvetakingsplan i henhold til regelverk og HACCP. Viktigheten av representativt prøveuttak vil også gjennomgås. I tillegg blir det demonstrert hvordan man bruker ulike typer utstyr og viktigheten av hygienisk prøveuttak.

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne

Etter gjennomført kurs skal deltagerne ha fått opparbeidet seg kunnskap om hvordan man setter opp en prøvetakingsplan og hvordan man praktisk utfører prøvetaking.

 

Foredragsholdere

Hildegunn Iversen

Hildegunn Iversen

Senior Fagkonsulent Mattrygghet

Hildegunn har en master i mattrygghet og en doktorgrad innenfor mikrobiologi fra NMBU. Hun har bakgrunn som forsker innen feltet Enterohemorrhagisk E. coli (EHEC) og som konsulent hos Senter for mattrygghet. I tillegg har hun vært bedrifts- og KSL-revisor på oppdrag fra Stiftelsen Norsk Mat.

Heidi Stenbråten

Heidi Stenbråten

Key Account Manager/ Senior Fagkonsulent Mikrobiologi

Heidi har lang og bred erfaring innenfor mikrobiologi. Hun begynte å jobbe innenfor farmasøytisk mikrobiologi, men skiftet over til næringsmiddelmikrobiologi. Heidi har jobbet i Eurofins siden 2008, og før det jobbet hun på Norges Slakterilaboratorium og på Norsk Matanalyse. Heidi er kundeansvarlig innen hovedsegmentene kjøtt & kjøttprodukter og frukt & grønt.

Ta kontakt for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com