JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> E-læring

Eurofins takker bransjeprogrammet for deres tillitt gjennom tre år med kompetanseheving

Sidebar Image

Eurofins ønsker å uttrykke sin takknemlighet til bransjeprogramstyret for mat- og drikkevareindustrien for den tilliten de har vist gjennom et vellykket treårig samarbeid med fokus på kompetanseheving innenfor mattrygghet.

I 2020 ble Eurofins valgt som leverandør av e-læringskurs innen mattrygghet av bransjeprogramstyret. Dette samarbeidet har vært svært betydningsfullt for både Eurofins og deltakerne i bransjeprogrammets organisasjoner.

Det første e-læringskurset, lansert høsten 2020, ble møtt med en overveldende respons. Den enorme pågangen førte til viktige beslutninger om å utvide tilbudet. Til sammen ble åtte unike kurs lansert, hvorav ett av dem også ble oversatt til engelsk. I tillegg har vi gjennomført 2 år med digitale HACCP-workshop.

Samtlige kurs ble gjort gratis tilgjengelig for alle ansatte i mat- og drikkevarebransjen. Den positive responsen har gitt et tydelig signal om at kompetanseheving i dette formatet fungerer og at det er et kontinuerlig behov for nettopp dette i bransjen.

Mattrygghet i fokus

Det er med stor glede vi ser at bransjen setter mattrygghet i fokus, og Eurofins er stolte av å ha bidratt i denne utviklingen. Med flere tusen gratis kurslisenser har samarbeidet bidratt til å styrke kompetansen og bevisstheten innen mattrygghet. Selv om de gratis lisensene nå har utløpt, fortsetter vi vårt arbeid og engasjement for å sikre trygg mat fra hav og jord til bord.

E-læringskurs under utvikling

Vi vil videreføre vårt kurs- og opplæringstilbud og utvikler nå nye e-læringskurs. Kursene vil være tilgjengelig innen kort tid og tilbys både som standardkurs eller som tilpasset kurs for den enkelte virksomhet.

Som ledende kompetanseressurs for bransjen, ser vi frem til lansering av spennende kursnyheter.

Vi tar gjerne imot tips til områder der dere ønsker vi utarbeider kurs.

Les mer her

Kontakt

Ønsker du e-læringskurs for deres virksomhet? Ta kontakt for en kompetanseutviklende prat!

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com