JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> Nye og forenklede logistikk-tjenester

Nye og forenklede logistikk-tjenester

Sidebar Image

Eurofins formidler ulike logistikk-løsninger slik at våre kunder får en rask, trygg og sporbar transport av prøver inn til våre laboratorier i Norge. Vi har gjennom vårt nettverk bygget opp et helhetlig tilbud for våre kunder med ulike aktører på logistikk. Her har vi hatt fokus på bærekraft, reduksjon av Co2 utslipp og miljø, bruk av både sentrale og lokale leverandører, samtidig som det er viktig for oss at dere som kunde skal oppleve at det er enkelt å bestille logistikk fra deres adresse.

Vi har forenklet fraktsonene og prisstrukturen. Den nye prissettingen for våre nye soner er tilgjengelig på transportsiden.

Transport bestilles på vår transportside, og avhengig av oppgitt postnummer vil du få opp ulike logistikkløsninger til våre avdelinger. Her bestiller du enkelt det logistikkalternativet som passer best for deg.

Mange av våre kunder har logistikk-tjenester i sitt tilbud/avtale og vil kunne se at det har blitt gjort en endring i logistikkkodene i sin oversikt i Eurofins Online. Vi har lagt til de nye logistikkkodene med den nye prisstrukturen.

Vi gjør oppmerksom på at ikke alle budbiltjenester vil være tilgjengelig på transportsiden fra alle postadresser. For enkelte geografiske områder i Norge vil budbiltjenester ikke inngå i vår webløsning, da dette er skreddersøm. Vennligst ta kontakt med nasjonalt kundesenter mat@eurofins.no om du har noen spørsmål til dette.