JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> SISTE OPPDATERING om driftstatus ved våre laboratorier

SISTE OPPDATERING om driftstatus ved våre laboratorier, revidert 12.08.20

Sidebar Image

Eurofins har normal drift så langt ved våre laboratorier i Norge

  • Alle våre laboratorier analyserer prøver som normalt og alle prøvemottak har åpningstider som tidligere
  • Dørene på våre prøvemottak vil være låst for å ivareta fare for smittespredning. Les instruksjonen på prøvemottak for å få kontakt med de som vil motta prøvene.
  • For prøver som trenger kjøling, legg inn ekstra med kjøleelementer slik at prøvene kan tåle en forsinkelse i transport.
  • Eurofinslaboratoriet i Alta er i drift og åpen for prøveinnlevering
  • Vi oppfordrer alle våre kunder som har Eurofins Online tilgang med å gjøre alle sine bestillinger elektronisk da dette vil medføre raskere prøveflyt internt hos oss og vi kan jobbe mer effektivt
  • Hasteanalyser prioriteres som vanlig fremfor standardprioritet ved våre laboratorier, men det kan oppstå forsinkelse ved leveranse av analyserapport som følge av forhold utenfor vår kontroll. Eksempler på dette er transport mellom og til våre laboratorier, og ringvirkninger av pålegg og tiltak fra overordnede myndigheter.
  • Eurofins oppdaterer jevnlig informasjon vedr. situasjonen av vår drift i forhold til coronasituasjonen på hjemmesiden

For å redusere risiko og sikre vår tjenesteutførelse har vi iverksatt en rekke tiltak og forholdsregler. Som en samfunnskritisk aktør har Eurofins satt inn skjerpede og nye tiltak til våre ansatte for å begrense/hindre smitte. Vi overvåker situasjonen fortløpende. Ledelsen har kontinuerlige møter for å tilpasse aktuelle tiltak med bakgrunn i den siste utviklingen globalt så vel som nasjonalt samt norske og internasjonale myndigheters anbefalinger.

Logistikk

Endringer i logistikk fra transportører kan forekomme. Les mer på Bring og DHL Express sine hjemmesider for siste driftsstatus.

Dette er en Force-Majeure-situasjon som påvirker våre samarbeidspartnere innenfor transport/logistikk. IL-gebyr vil derfor opprettholdes selv om svardato ikke innfris. Vi gjør vårt ytterste for å prioritere disse analysene fremfor standardanalyser under gjeldende driftsbetingelser. Samtidig oppfordrer vi våre kunder til å begrense IL-bestillinger til kun det mest nødvendige.