JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> To nye gratis e-læringskurs

To nye gratis e-læringskurs

Sidebar Image

Eurofins fortsetter sitt samarbeid med bransjeprogrammet og har nå gleden av å lansere ytterligere to nye e-læringskurs innen mattrygghet. 

Grunnleggende Sensorikk

E-læringskurset om grunnleggende sensorikk introduserer hvorfor og hvordan sensorikk kan benyttes som verktøy i produksjon av næringsmidler. Kurset tar for seg de fem sansene og hvordan hver enkelt kan bli bevisst sine sanser. Kurset dekker grunnleggende kompetanse innen sensorikk.

Kom i gang med kurset her

Årsaksanalyse

E-læringskurset om årsaksanalyse introduserer deg for de vanligste metodene som du kan benytte når du skal finne rotårsaken til en hendelse/avvik. Kurset vil gi deg en introduksjon og grunnleggende forståelse innen årsaksanalyse

Kom i gang med kurset her

Stolt kompetansepartner

Eurofins Food & Feed Testing Norway AS er valgt som leverandør av e-læringskurs innen mattrygghet av bransjeprogramstyret for mat- og drikkevareindustrien. Målsettingen er å etablere korte og fleksible utdanningstilbud tilpasset bransjens behov slik at ansatte kan takle omstillinger og være bedre rustet for morgendagens arbeidsliv.

E-læring er en kostnads- og tidseffektiv måte å sikre at ansatte får samme opplæring når og hvor det passer den enkelte. Du får kompetanse som du umiddelbart vil dra nytte av i din hverdag. Alle medlemmer i bransjeprogrammets organisasjoner får her tilgang til 8 GRATIS e-læringskurs. Ved bestått e-læringskurs, vil du kunne laste ned kursbevis som dokumentasjon på gjennomført opplæring.

Vårt mest populære kurs hygiene og mattrygghet er nå også tilgjengelig på engelsk

Se alle våre e-læringskurs.