JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Nyheter >> Workshop HACCP

GRATIS Workshop HACCP

Sidebar Image

I samarbeid med Bransjeprogrammet har Eurofins gleden av å invitere til Workshop i HACCP. Workshopen består av 4 samlinger med HACCP som hovedtema.

Bli trygg på de 7 trinn i HACCP, lær å sette opp flytskjema og fareanalyse. Lær å utføre en fareanalyse og hvordan verifisere HACCP-planen.

Innhold

I HACCP Workshop vil deltakerne få praktisk kjennskap til verktøy for å holde liv i og drive bedriftens HACCP-plan/arbeid fremover. Ulike tema fra HACCP-arbeidet vil plukkes ut og diskuteres slik at gode løsninger defineres. Fokus er på å holde vedlike og drive bedriftens mattrygghetssytem fremover. Hver av de 4 samlingene fokuserer på et hovedtema, der det vil være teorigjennomgang etterfulgt av casebaserte praktiske gruppeaktiviteter. Disse utføres i "rom" digitalt. Undervisningen foregår derfor både i fellesrommet og grupperommene. Erfarne kursholdere vil bistå og hjelpe deltakerene underveis i oppgavene.

Etter endt samling vil deltakerene få tilgang til materiale slik at de kan bruke dette som et oppslagsverk. Deltagerne skal etter fullført kurs ha forståelse for de 7 trinn i HACCP, kunne sette opp flytskjema, sette opp fareanalyse, utføre en fareanalyse, og verifisere HACCP-planen.

Tidspunkt

 Workshop Gruppe 1  Gruppe 2 
Workshop # 1: Flytskjema og risikoanalyse - introduksjon  12. Oktober 2021 9. November 2021
Workshop # 2: Flytskjema og risikoanalyse - oppsett basert på ulike senario  7. Desember  11. Januar
Workshop # 3: Krisike grenser og hvordan verifisere  8. Februar  8. Mars 
Workshop # 4: Oppsett av HACCP plan 5. April   10. Mai  

Pris

Gratis

Påmelding

Oppdatering: Disse workshop-ene er fulltegnet.