Våre tjenester >> Marin Industri >> QTA/Hurtiganalyser

QTA/Hurtiganalyser

Sidebar Image

Hva er QTA? 

Eurofins QTA – (Quality Trait Analysis) er et raskt og innovativt system for hurtigtesting av kvalitetsparametere. Systemet kan installeres i din fabrikk og ved hjelp av infrarød teknologi får du hurtig analysesvar på stedet. 

Vårt hurtigtestsystem er en service som gir nøyaktig og direkte analysesvar i våre kunders fabrikk-/produksjonslokaler. Vi kombinerer avansert nær infrarød analyseteknologi, med et brukervennlig kundesystem som gir muligheten til å analysere flere parametere på 2 minutter.

Ved avtale om bruk av dette systemet plasseres et instrument i ditt anlegg, hvorpå den fysiske analysen finner sted. Systemet kommuniserer så over internett med vår sentrale Eurofins QTA database hvor analyseprosessen og kalibreringen kontinuerlig blir driftet og overvåket. Databasen kalkulerer analyseresultatene og returnerer disse til instrumentet i ditt anlegg i løpet av 2 minutter. 

Hva kan Eurofins QTA hurtigtestsystem analysere?

Eurofins QTA kan analysere en mengde komponenter og egenskaper i ulike materialer, blant annet faste og flytende produkter, pulver, granulater, fôr, vegetabilske oljer, fiskeoljer og fiskemel. Vi har en rekke analysemuligheter, og utvikler kalibreringer for nye analyseparametere spesifikt på forespørsel fra kunde.

Ta kontakt for å lære mer om vårt hurtigtestssystem, QTA