JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Food & Feed Testing >> Kurs >> Fett og oljer

WEBINAR - Fett og oljer - Ett fett?

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse.

Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

På vårt webinar får du en generell presentasjon av fett og oljer i næringsmidler og hvordan dette analyseres. Webinaret passer for deg som ønsker en forståelse av fett og oljer i næringsmidler, hvordan man analyserer og hva dette betyr for deg.

Etter webinaret er det avsatt 15 minutter til spørsmål.

Innhold

  • Introduksjon til lipider; klassifisering, -struktur og egenskaper
  • Hva er typisk fettkilde i ulike råvarer og produkter
  • Ulike lipiders funksjon i næringsmidler
  • Stabilitet av lipider i næringsmidler
  • Analyseverktøy for karakterisering og kvantifisering av lipider
  • En titt inn i glasskula

Tidspunkt

Neste kursdato er ikke satt. Meld deg på Eurofins Faginfo og få tilsendt invitasjon til kommende kurs. Se aktuelle kurs i vår kurskalender eller velg fra hele vår kursportefølje og sett sammen kurs etter egne behov.
Les mer om bedriftsinterne modulkurs.

Varighet

1 time og 15 minutter (inkludert spørsmål og svar fra deltakerne)

 

Foredragsholder

Gjermund Vogt

Gjermund Vogt

Fagsjef Kjemi

Gjermund har 20 års fartstid som forsker innen produktutvikling (FoU) og næringsmidler. Han har lang erfaring innen kjemiske analyser av næringsmidler, innovasjon og produkutvikling. Gjermund er fagansvarlig for kjemiske analyser i Eurofins Food & Feed Testing Norway AS, han bistår våre kunder i prosjekter, valg av analyser og i å løse ulike utfordringer.

Kontakt oss for mer informasjon

Food Consulting
Mattrygghetskonsulenter
+47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com