Praktisk informasjon og påmelding
Mattrygghetsskolen er et fleksibelt utdanningstilbud som gjør det enkelt for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere til arbeid med internopplæring, HACCP, risikokartlegging og IK-mat
Mattrygghetsskolen er en skreddersydd opplæring for kvalitetsmedarbeidere i næringsmiddelindustrien. Utdannelsen går over ett år med oppstart i september måned. Kandidatene er ferdig uteksaminert i juni måned påfølgende år.
Eurofins' Mattrygghetsskole består av tre moduler. Hver modul starter med en forberedende del, som kandidaten gjennomfører gjennom e-læringskurs. Hver modul består av to samlinger hvorav første samling gjennomføres på Teams. Siste samling gjennomføres som en fysisk samling hos Eurofins avd. Moss på Kambo, alternativt Oslo.
All undervisning er obligatorisk. I tillegg til deltagelse på samlinger, er det også krav om bestått e-læringskurs. I tillegg må det påberegnes individuelt arbeid mellom samlingene. Deltagerne må kunne beherske norsk godt - både muntlig og skriftlig, minimum tilsvarende nivå B2
Mattrygghetsskolen, 3 moduler: Kr 49 990,-)
Kursavgiften dekker kursmateriell og lunsj (fysiske samlinger).
Kostnader ifm. reising og/eller overnatting dekkes av den enkelte.
Inkludert i kursavgiften er ett års medlemskap i Eurofins Kvalitetsnettverk.
PÅMELDINGSøknadsfrist: 31. august
Krav til bestått læringsløp:
- Obligatorisk oppmøte på digital og fysisk samling
- Gjennomført og bestått e-læringskurs
- Innleverte caseoppgaver i henhold til tidsfrister
Kull 1 - Oppstart september 2024
- Modul 1 - gjennomføres høst 2024
- Modul 2 - gjennomføres vår 2025
- Modul 3 - gjennomføres vår 2025
Kursprogram
Næringsmiddelbransjen har lenge etterlyst et program for å utdanne personell til ulike kvalitetsroller i industrien, nå er det her!
Last ned kursprogramKontakt
Tlf: +47 480 66 771
foodconsulting@ftn.eurofins.com